בכניסה לבית הקברות העמידו לוח זיכרון המציין את מיקומו של בית העלמין היהודי.
2. בית הקברות הישן ברחוב Pietario מאחורי בתים מס' 30-36 . בשטח בית הקברות אין שלט ואין מצבות. כמה אבנים, שכנראה הם חלקי מצבות בולטים בשטח הבלתי מעובד. בית הקברות הישן פעל מתחילת המאה ה-17 ועד למאה ה-18. שימש את יהודי וילקובשק והסביבה. קברו בו גם יהודים מקנסברג.
4. ככר השוק ברחוב Gedimino פנת Besauavičiaus (היום עומדת שם האנדרטה של באסנוביץ') מרכז הפעילות היהודית. מסביב לככר היו חנויות רבות ובית כנסת.
5. בורות הרצח ואנדרטת זיכרון Vienybės g. מעבר ל- S.Nĕries g. (כביש מס' 138 היוצא מהעיר) בצדו הצפוני,ממשיכים ברחוב כ-1000 מ' ופונים בשביל צפונה לעבר המטווח של הקסרקטין. ליד בורות הרצח אנדרטה עליה כתוב באידיש ובליטאית:כאן ביער נרצחו כ- 7000 יהודים ילדים גברים ונשים, ליטאים ובני עמים שונים, ע"י הנאצים ועוזריהם ביוני-יולי 1941.
6. האנדרטה של ג'ון באסנוביץ' Gedimina g. מיד לאחר הגשר מצד צפון.
באנדרטה פסלו של ג'ון באסנוביץ' יושב על כסא. ג'ון באסנוביץ' (1851-1927), היה אבי התקומה הלאומית של ליטא. מדען, עיתונאי, הוציא את העיתון הליטאי הראשון. נקבר בוילנה. תרומתו העיקרית הייתה במלחמה למען התחייה הלאומית של העם הליטאי. בספר האוטוביוגרפיה שלו הוא חושף את ההשפעות עליו ממקומות הילדות שלו. הוא נולד בוילקובישק.
7. הקתדרלה tauto g. Vy אחת מהקתדרלות העתיקות בליטא. בעלת 2 צריחים. כמעט ולא נפגעה במלחמה.